Home       Om Domfeh.dk       Den afrikanske musikskole       Trommer og dans       Underholdning og shows       Kurser og workshops       Billeder       Kontakt

 

Workshops og mini kurser

Kontakt mig for at høre om mulighederne for en underholdende Afrikansk danse og trommer workshop, f.eks. som del af en firmabegivenhed, en Privat fest, Konfirmation,Polterabend eller Andet arrangement.

En "workshop" kan være alt fra en kort introduktion i afrikansk dans og trommer til et egentligt kursus. Ofte kombineres undervisningen med et egentligt danse show. Et kursus i afrikansk dans og trommer kan også bruges til temadag for en virksomhed, på højskoler –eller måske som et led i et teambuilding kursus.

Workshoppens form tilrettelægges i samarbejde med arrangøren. Som regel vil det være en blanding af underholdning og undervisning med aktiv deltagelse af alle, uanset om man har erfaring med musik og dans. Vi sammensætter et hold dansere og musikere alt efter opgavens omfang, som naturligvis også er afgørende for arrangementets pris. Kontakt Michael K Domfeh for idéer og mere information.

 

Børn og skoler

Særlige workshops og undervisning tilbydes til børn, børnehaver og skoleklasser.